EVENIMENT
Fostul director general al clubului Juventus Torino, Luciano Moggi, urmeaza sa soseasca in cursul saptamanii viitoare in Romania, el fiind invitat sa participe la Gala Fotbalului Romanesc, organizata de Asociatia Fotbalistilor R
EVENIMENT
Fostul director general al clubului Juventus Torino, Luciano Moggi, urmeaza sa soseasca in cursul saptamanii viitoare in Romania, el fiind invitat sa participe la Gala Fotbalului Romanesc, organizata de Asociatia Fotbalistilor Romani si de Clubul Sportiv al Jurnalistilor. Evenimentul va avea loc miercuri, 12 decembrie, de la ora 20:00 la Rin Grand Hotel Bucuresti. Moggi a fost director general la Juventus in perioada 1994-2006, pana cand a fost implicat in scandalul meciurilor trucate. In ianuarie 2005, Moggi l-a adus la Juventus pe Adrian Mutu si in prezent este colaborator al unor publicatii si posturi tv din Italia. El ar putea fi insotit de fiul sau, Alessandro, impresar la firma GEA World.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.