Cel mai usturator esec din mandatul lui Sorin Cartu nu s-a lasat prea mult asteptat. Duminica, in cadrul etapei cu nr. 18, Dacia Mioveni a fost nevoita sa se incline in fata Rapidului, Burdujan, Grigorie si Cesinha demonstrandu-le tuturor celor inter
Cel mai usturator esec din mandatul lui Sorin Cartu nu s-a lasat prea mult asteptat. Duminica, in cadrul etapei cu nr. 18, Dacia Mioveni a fost nevoita sa se incline in fata Rapidului, Burdujan, Grigorie si Cesinha demonstrandu-le tuturor celor interesati, ca plata la timp a drepturilor financiare prevazute in contract poate aduce si victoriile scontate de actionarii cluburilor din Liga lui Mitica. Rapid Bucuresti - Dacia Mioveni: 3-0 (1-0)
Au marcat: Lucian Burdujan (`38), Stefan Grigorie (`69), Cesinha (`72).  Nici Dusan Uhrin cel junior nu se simte prea bine. Criticat de prezidentul Marian Iancu nu cu mult timp in urma, antrenorul banatenilor nu a reusit sa gaseasca solutiile potrivite pentru a stavili dorinta de mai bine a moldovenilor condusi de Ionut Popa Cu o aparare ce s-a intrecut in gafe de cateva meciuri incoace, Poli Timisoara a ramas cu doar 2 victorii obtinute in ultimele 7 etape. Iesenii sunt neinvinsi de 4 meciuri, reusind sa adune 2 victorii si 2 remize, numai bune pe post de cadouri in luna sarbautorilor de iarna. Poli Iasi - Poli Stiinta Timisoara: 2-1 (1-0)

Au marcat: Ionut Balba (`11), Iosif Kalai (`58), respectiv Dejan Rusic (`52).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.