Cine n-are actionari, sa-si cumpere. Atentie insa la numarul lor. Mai multe capete nu inseamna neaparat mai multi bani sau mai multe victorii. La noi, pe cetoasele meleaguri carpato-danubiano-pontice, suma rezultatelor a€žde bine" este cat
Cine n-are actionari, sa-si cumpere. Atentie insa la numarul lor. Mai multe capete nu inseamna neaparat mai multi bani sau mai multe victorii. La noi, pe cetoasele meleaguri carpato-danubiano-pontice, suma rezultatelor a€žde bine" este cat se poate de constanta, in timp ce populatia patronilor (sau finantatorilor, daca doriti...) creste precum Fat-Frumos, pe vremea cand se potcovea puricele cu 99 de NUP-uri la un picior, si tot i se parea ca-i usor.
LOBONT VREA LA LISABONA. Asa se face ca FC Dinamo 1948 SA s-a procopsit in ultimii ani cu un numar mai mult sau mai putin determinat de actionari, fiecare cu propriile interese, pareri, experiente de munca si viata s.a.m.d. Asa-i in fotbal. Tot certandu-se pe tema locurilor de parcare, patronii din Sos. Stefan Cel Mare au cam uitat de echipa, motiv pentru care moralul personalului muncitor a atins cota de avarie. Bunaoara Bogdan Lobont s-a decis sa rupa pisica in doua, chiar daca salariul anual de 350.000 de verzisori nu e de lepadat, mai ales in Liga 1, vestita atat in tara cat si peste hotare pentru a€žcumpatarea" de care dau dovada sefii cluburilor. Mai ales in ziua de salariu. Cum titularul postului de portar la Benfica din Lisabona a cazut in dizgratiune, Lobont n-ar zice nu daca ar fi invitat sa-i ia locul. Gurile barfitoare de pe langa tribuna oficiala sustin ca oferta ar fi si sosit, iar goalkeeperul selectionatei conduse de Victor Piturca a anuntat onor conducerea multicefala a a€žcainilor rosii" ca intentioneaza sa zica a€žda", in fata ofiterului-procurator insarcinat cu transferurile de jucatori. Ar fi cam a doua tentativa a lusitanilor de a-l inregimenta pe Lobont, precedenta lovindu-se de opozitia sefilor dinamovisti.
NEAGOE NU MAI VREA. In alta dezordine de idei, egalul inregistrat pe teren propriu in fata specialistilor in autogoluri de la Universitatea Cluj, l-a determinat pe Big Boss Condescu sa accepte demisia in bloc a a€žstaffului" nu foarte tehnic prezidat de Eugen Neagoe. "Acest egal nu ne avantajeaza deloc, ne afunda tot mai mult in subsolul Ligii I. Chiar daca am egalat in ultimul minut, nu cred ca am jucat slab. In primul sfert de ora am avut vreo patru ocazii mari si puteam sa inscriem. Dar am ratat mult si nu ma refer numai la acest meci. Cu asemenea atitudine nu avem cum sa ne pastram in Liga 1", a declarat, pentru Sport Total FM, ofiterul de presa al Pandurilor din Tg. Jiu, Bogdan Tudor. Asa-i domnu` Tudor. Echipa a jucat bine, adversarul s-a dovedit a fi (ca de obicei) cat se poate de generos, numai ratarile -bata-le vina!- s-au pus de-a curmezisul viitorului luminos al pandurilor (nu cei ai lui Tudor Vladimirescu). In atari conditii nu putem sa nu ne punem intrebarea: Cu Neagoe (nu cel din neamul Basarabilor) ce-ati avut? PANDURII TARGU JIU - UNIVERSITATEA CLUJ 2-2 (I. Iordache `37, Biliaca `90-autogol / Andre Astroga `15, Goga `70)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.