Best Distribution a lansat cea mai noua varianta a seriei de jocuri Need for Speed produse de Electronic Arts, NFS Pro Street. Potrivit reprezentantilor companiei, cea de-a 11 reeditare a jocului ocupa deja prima pozitie in topul general al vanzarilo
Best Distribution a lansat cea mai noua varianta a seriei de jocuri Need for Speed produse de Electronic Arts, NFS Pro Street. Potrivit reprezentantilor companiei, cea de-a 11 reeditare a jocului ocupa deja prima pozitie in topul general al vanzarilor de jocuri video in Romania.

Versiunea anterioara a NFS a generat vanzari de peste 100.000 de euro, fiind unul dintre cele mai importante titluri din portofoliul Best Distribution. "Versiunea actuala a NFS va genera vanzari cu circa 40% mai mari decat predecesoarea sa. Motivele acestei cresteri se regasesc in trendul pozitiv al pietei de jocuri video si hard aferent, dar si in calitatile ultimei versiuni", a declarat directorul general al Best Distribution, Andreea Allardin. Daca in urma cu doi ani, un joc se lansa in Romani la cateva luni dupa lansarea oficiala, NFS Pro Street a fost adus la o saptamana dupa prezenatarea oficiala, au aratat reprezentantii Best.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.