Pentru ca si-au planificat din timp proiecte separate, Jojo si iubitul sau, Catalin Catoiu, vor petrece noaptea dintre ani departe unul de celalalt. De vina este faptul ca Teava are concerte cu trupa in care cånta,VH2, in timp ce vedeta de la
Pentru ca si-au planificat din timp proiecte separate, Jojo si iubitul sau, Catalin Catoiu, vor petrece noaptea dintre ani departe unul de celalalt. De vina este faptul ca Teava are concerte cu trupa in care cånta,VH2, in timp ce vedeta de la Divertis va prezenta un alt spectacol. Jojo ne-a mai declarat ca nu-si programeaza casatoria si nici aducerea pe lume a unui copil, ci lasa aceste bucurii sa vina de la sine.

Jojo, blonda simpatica de la Divertis, si iubitul ei, Catalin, membru al trupei VH2, au inceput sa se gandeasca la planuri de vacanta, pe care au planificat-o pentru 2008. Daca de sarbatoarea Craciunului se vor bucura impreuna cu familia, Revelionul il vor petrece separat, fiecare avand propriile proiecte. “De sarbatori, vom fi alaturi de familie. Anul Nou ne va prinde pe fiecare acolo unde are treaba. Catalin are concerte cu VH2, iar eu sunt gazda unui spectacol superb. Vom vedea unde vom pleca dupa aceea”. Am intrebat-o apoi pe Jojo daca ea si iubitul ei nu intentioneaza sa inregistreze impreuna un duet, dupa moda internationala a cuplurilor care colaboreaza si pe plan muzical. “Nu m-am gandit la asta pana acum. Da r cred ca cel mai minunat duet il avem deja, in viata de zi cu zi”, ne-a raspuns artista. In ce priveste casatoria si copiii, Jojo considera ca aceste sunt lucruri care nu trebuie prestabilite, ci lasate sa vina spontan. “Nu ne opreste nimic din nimic. Limita e cerul, dar toate la timpul lor. Altfel, si-ar pierde din farmec, daca ar fi atat de programate. Lucrurile speciale in viata sunt spontane, iar dragostea face parte din ele. La fel si casatoria, si venirea pe lume a unui copil”. Jojo si Teava sunt impreuna din vara anului 2006.

'Divertis a devenit un nume de familie in buletinul meu de scena>>


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.