Exista tendinte de dominatie si organizare care se vor evidentia intr-un mod special in plan profesional astazi si maine. Domeniul spre care tindeti este legat de afirmarea personala, de putere si se va accentua de asemenea stapanirea de sine. Va veti evalua cu greutate rezultatele faptelor, si veti aveti dificultati serioase in a va identifica propriile interese. Doriti sa vi se confirme permanent situatia, pozitia in care va aflati, chiar daca procedati in continuare dupa cum simtiti. Sunteti interesati de reactiile pe care le starniti in jur, doriti sa fiti remarcati si laudati, de asemenea veti acorda muncii multa pasiune fara sa asteptati un echivalent material. Cautati ocupatii cu prestanta, indiferent de efortul pe care-l solicitati. Sunteti oarecum dezinteresati de retributie si interesati de importanta serviciilor pe care le aduceti, de calitatea lor. Sunteti dotati cu simtul motivatiilor ascunse, dindaratul cuvintelor, aveti si flerul de a depista minciuna, viclenia, parsivitatea. Puteti profesa ca judecatori sau ca psihologi de valoare. Va aflati in slujba adevarului astazi si maine, si fara a avea neaparat o meserie care sa va puna in valoare aceast a calitate.

Berbec
Trebuie sa va abandonati capriciile, sa va urmariti ideile, sa va finalizati proiectele, sa va detasati de ideile generale, sa aveti in vedere planurile dumneavoastra in primul rand si apoi pe ale celorlalti. In relatia de cuplu trebuie sa invatati sa construiti multumirea sufleteasca dincolo de satisfactiile pe care vi le da partenerul. Va este dificil sa treceti peste parerile celor din jur fara sa va doriti sa pastrati cu orice chip prietenia acestora, chiar renuntand la parerile personale. Astazi si maine sunteti bine informati in tot ceea ce intreprindeti si chiar ar fi de recomandabil sa nu ezitati in a le transmite si celorlalti acest lucru!

Taur
Reusiti sa finalizati o serie de proiecte, deoarece stiti sa luati initiativa. Va puteti materializa intentiile, proiectele, scopurile. Va veti urmari cu mare interes pregatirea profesionala, deoarece sunteti foarte curiosi, exacti in expuneri, si aveti o deosebita usurinta in a face comparatii. Aveti tendinta de a va compara propriul partener cu restul persoanelor care se bucura de o imagine pozitiva in fata dumneavoastra. Va avea loc un eveniment major, ceva in urma caruia nimic nu va mai fi ca inainte si asta deoarece felul in care priviti lucrurile s-a schimbat.

Gemeni
Sunteti adeptii formulei: „nimic nu este intamplator” si cautati semnificatiile tuturor lucrurilor care vi se intampla. Sunteti atrasi de persoane profunde, serioase, de oameni pe care sa va puteti baza cu adevarat. Va trebui sa va deschideti, sa cunoasteti cat mai multe persoane, si prin forta dumneavoastra sa dati si altora incredere in posibilitatile lor. Aveti destul de multe pretentii personale si doriti sa iesiti in evidenta fie si cu lucruri minore. Chiar daca aveti anumite ganduri de razbunare fata de o anumita persoana de sex opus, ar fi bine sa ramana la nivel de intentie acest gand.

Rac
Trebuie sa alegeti intre realizarea profesionala si camin. Puteti dezamorsa un conflict de natura sufleteasca in relatia cu partenerul de viata. Trebuie sa treceti peste banuieli, suspiciuni, razbunari, sa contribuiti la bunul mers al relatiei. Ar fi bine sa-i neteziti partenerului drumul catre sufletul dumneavoastra. Orice nelamurire va trebui rezolvata la timp pentru a nu antrena nemultumiri inutile in timp. Doriti sa va realizati printr-o activitate sociala intensa navigand in curentul responsabilitatilor vietii.

Leu
Sunteti capabili sa munciti din greu astazi si maine chiar mai mult decat in timpul saptamanii. Se poate anunta o calatorie neprevazuta sau in orice caz vi se poate propune acest lucru. Nu neglijati insa sa va relaxati la timp, sa iesiti putin din rutina zilnica!