Dovada ca talentul se transmite de la mama la fiica sta la Delia, care se gandeste serios sa se apuce de muzica lautareasca, asemeni celei care i-a dat viata, Gina Matache. Si pentru ca nu vrea sa apara oricum in fata fanilor, blonda vrea sa fie lau
Dovada ca talentul se transmite de la mama la fiica sta la Delia, care se gandeste serios sa se apuce de muzica lautareasca, asemeni celei care i-a dat viata, Gina Matache. Si pentru ca nu vrea sa apara oricum in fata fanilor, blonda vrea sa fie lautar cu diploma, ca un adevarat profesionist.Cantareata a mai avut cateva tentative de a intra in lumea muzicii lautaresti prin cateva duete impreuna cu mama sa, brava reprezentanta a acestui gen. Si pentru ca ne-a tot “amenintat” cu un album in acest sens, care a intarziat sa apara din lipsa de timp sau insuficienta pregatire, Delia s-a gandit ca nu i-ar strica sa urmeze niste cursuri muzicale. Astfel ca, la provocarea celor de la Kanal D, Delia, iubitul sau Mateo si Connect R vor primi sfaturi de la cei mai buni din bransa. Printre cei care s-au oferit sa o ajute pe blonda sa deprinda ca la carte secretele muzicii lautaresti sunt Nelu Ploiesteanu, Cristina Turcu Preda, Cornelia Catanga si Aurel Padureanu. Artistii deja celebri vor fi atat profesori, cat si membri ai juriului care la sfarsit vor acorda calificative de “foarte bine” sau “nesatisfacator”, dupa talentul fiecaruia.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.