Pretul chiriilor pe piata birourilor a crescut in ultimul an din cauza lipsei de spatii si a cererii ridicate.In present, acestea au ajuns la un nivel dificil de bugetat de catre majoritatea clientilor, sustin reprezentantii companiilor de consultan
Pretul chiriilor pe piata birourilor a crescut in ultimul an din cauza lipsei de spatii si a cererii ridicate.In present, acestea au ajuns la un nivel dificil de bugetat de catre majoritatea clientilor, sustin reprezentantii companiilor de consultanta imobiliara din Capitala. "Preturile chiriilor pe toate segmentele de birouri au crescut semnificativ in ultimul an. La clasa A avem intre 22-26 euro/mp in zona ultra-centrala, iar in zona de nord intre 18-20 euro/mp. In ceea ce priveste clasa B, chiriile sunt intre 15-18 euro/mp, iar la clasa C intre 12-14 euro/mp. Analistii imobiliari mai spun ca in prezent sunt insuficiente proiecte de birouri in piata imobiliara din capitala, iar in segmentul de clasa A rata de ocupare a ajuns la 98%. In acest moment exista o lipsa acuta de proiecte de birouri, mai ales in zona centrala si ultracentral si-n apropierea mijloacelor de transport.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.