"Romania chiar este loc de performanta"   Este o femeie de afaceri de succes si, cu toate acestea, are o calitate ce o diferentiaza in aceasta lume... modestia. Cristiana Copos isi sarbatoreste astazi ziua de nastere.   "Cred ca reusesc
"Romania chiar este loc de performanta"   Este o femeie de afaceri de succes si, cu toate acestea, are o calitate ce o diferentiaza in aceasta lume... modestia. Cristiana Copos isi sarbatoreste astazi ziua de nastere.   "Cred ca reusesc sa ma impun prin cinste, corectitudine, invatatura sustinuta zi de zi, o perfectionare sustinuta permanent intr-o lume in care domina barbatii. Cred ca este foarte important ca ceea ce spui sa respecti si sa te tii de cuvant. Am crescut alaturi de sotul meu. Cred ca imaginea pe care o aveti dumneavoastra despre el este cea creata de cei din jurul nostru si de media in special. Este un om normal, poate mult mai ocupat decat altii. Avand in vedere ca si eu sunt la fel de ocupata, nu mi se pare nimic deosebit. Fiica mea va fi un om de afaceri pe care poti sa te bazezi si va fi mult mai informata si mai invatata decat mine. Sfatuiesc orice roman, indiferent de varsta, sa ramana in tara lui, pentru ca in primul rand ai o datorie morala fata de tara in care te-ai nascut. Sfatuiesc tinerii sa invete cat mai mult in strainatate pentru ca decalajul de informare pe care l-am avut noi sa fie din ce in ce mai mic. Ii sfatuiesc sa se intoarca in tara si sa faca performanta, pentru ca aici chiar este loc de performanta.   Cea mai mare implinire a mea este copilul meu. Din punct de vedere profesional, «ANA» este cea mai mare realizare, pentru ca a fost conceptia mea si cu ea ma mandresc. Ma mandresc cu toate lucrurile pe care le-am facut oamenilor si de care ei s-au bucurat. In special ma bucur de cata sanatate am reusit sa le aduc unora dintre ei. Cea mai grea decizie pe care a trebuit sa o iau a fost momentul in care a trebuit sa ma las de informatica si sa ma apuc de prajituri in prima faza, la prima caramida a «ANA». Am facut sacrificii personale, dar nu mi-am neglijat niciodata familia. Mi-am neglijat timpul pe care poate ar fi trebuit sa mi-l aloc mie. Mi-am neglijat toate vacantele de pana acum si probabil ca imi voi mai neglija multe altele de aici incolo. O carte despre viata mea ar iesi o carte foarte serioasa, dar cu multe accente de comedie datorita intamplarilor prin care am trecut si modului in care am stiut sa trec peste obstacole.   In adolescenta, avand in vedere ca eram pe vremea comunismului, imi doream foarte mult sa fac mai mult pentru societatea noastra, sa pot sa inlatur multe dintre nedreptatile care se faceau atunci oamenilor care nu erau ai cuiva cu pozitie si sa pot sa aduc cat mai multa fericire celor din jurul meu. Acum am aceleasi vise. Multe dintre ele le-am implinit, multe sunt pe cale sa le implinesc. Imi doresc ca proiectele pe care le-am inceput sa prinda contur, in special proiectele imobiliare care sunt o incercare destul de mare pentru noi, insa cel mai mult vreau sa vad ca societatea asta infloreste pe zi ce trece."


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.