Doi batrani au murit intoxicati cu monoxid de carbon la marginea orasului Campulung Muscel. Dupa decesul acestora, animalele din ograda au ramas zile in sir nehranite. Unele au murit de foame si de sete, iar altele s-au mancat intre ele.

Sotii Valerica (79 de ani) si Manole Nicolescu (81 de ani) locuiau intr-o casuta batraneasca in cartierul Apa Sarata din Campulung Muscel, judetul Arges. Acum aproximativ 8-9 zile, cei doi batrani au murit, in somn, noaptea, din cauza intoxicatiei cu monoxid de carbon provenit de la cosul necuratat de ani de zile, al sobei cu care se incalzeau. Trupurile celor doi batrani au fost descoperite abia dupa aproximativ o saptamana, de catre vecinii care au observat ca nici unul dintre sotii Nicolescu n-a mai iesit de mult din casa. Politistii judiciaristi din Campulung Muscel, care au sosit la fata locului pentru a ancheta imprejurarile deceselor celor doi batrani, au gasit insa in gospodaria acestora un peisaj terifiant.

Caine måncat de sobolani si soareci
Ramase fara hrana si fara apa vreme de aproximativ o saptam&aci rc;na, animalele din gospodarie au avut parte de chinuri groaznice.