Trupul neinsufletit al actorului Ioan Fiscuteanu, care a decedat sambata, la varsta de 70 de ani, dupa ce a suferit timp de mai multi ani de cancer la colon, va fi depus, cel mai probabil luni, in holul Teatrului National din Targu Mures. Actorul, c
Trupul neinsufletit al actorului Ioan Fiscuteanu, care a decedat sambata, la varsta de 70 de ani, dupa ce a suferit timp de mai multi ani de cancer la colon, va fi depus, cel mai probabil luni, in holul Teatrului National din Targu Mures. Actorul, ce a devenit celebru datorita rolului principal din "Moartea domnului Lazarescu", film premiat la Cannes si Copenhaga, in 2005, a incetat din viata in jurul orei 12.00, la sectia de Oncologie a Spitalului Clinic Judetean Mures. Imediat dupa ce va fi eliberat certificatul de deces, cel mai probabil in cursul zilei de luni, trupul neinsufletit al actorului va fi depus la teatru. Medicul care l-a operat, Serban Bancu, a declarat pentru NewsIn ca a incercat in zadar sa-l convinga pe actorul Fiscuteanu, care i-a fost si prieten, sa se opereze de cancer. "Ion Fiscuteanu a fost atat de indragostit de meseria lui incat si-a neglijat sanatatea", a spus Bancu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.