a€žAsa nu se mai poate, trebuie facut ceva. Cred ca voi lua niste masuri impotriva unor jucatori care de o buna perioada nu isi mai dau interesul. Sanctiunile vor fi dictate dupa meciul cu Poli Iasi, din ultima etapa a anului. Pana atunci s
a€žAsa nu se mai poate, trebuie facut ceva. Cred ca voi lua niste masuri impotriva unor jucatori care de o buna perioada nu isi mai dau interesul. Sanctiunile vor fi dictate dupa meciul cu Poli Iasi, din ultima etapa a anului. Pana atunci sper sa isi revina cativa dintre ei, pe care deocamdata nu ii numesc", s-a confesat finantatorul Universitatii din cetatea Baniei, dupa ce i-a bagat sambata noaptea in sedinta pe Nicolo Napoli, Ionel Gane si Dorel Stoica. Cei trei nefericiti, adicatelea a€žprincipalul" (vorbeste lumea...), a€žsecundul", respectiv capitanul echipei, au luat la cunostinta, la ora la care altii chefuiesc prin cluburile cu bulina rosie, de hotararea nestramutata (pana la proba contrarie..) a patronului, de a trimite in somaj fotbalistii ce nu mai corespund cerintelor inalte ale politicii manageriale a€žmarca" Adrian Mititelu.  
Olelei! Atentie muica, mare atentie! Dupe ce a schimbat mai multi antrenori decat a angajat pe vremuri Dinel Staicu (fostul Nr. 1 al a€žStiintei"), actualul patron a pus ochiul stang pe jucatorii angajati tot de el, asa ca sarbatorile de iarna vor sosi in inima Olteniei mai sarace decat in alte dati. Par egzamplu fundasul Madalin Ciuca, carele, desi a fost tinut pe banca de rezerve la meciul cu Farul lui Bosanceanu, va plati pentru pacatele etapelor trecute, ale vietilor viitoare, precum si pentru toate cele rele, facute si nefacute de totalitatea fotbalistilor legitimati ai Craiovei, de la Burebista incoace. Despre partea responsabilitatii patronului... sa ne ierti Doamne! Nici praz n-a mancat presedintele Statelor Unite ale Universitatii Craiova, nici gura cea prea bogata nu i-a mirosit. Urmand modelul introdus in fotbalul intern de Gigi Becali (cu largul concurs al fratilor de cruce din media damboviteana), Mititelu trage cu automatul de improscat zoaie in tot ce il inconjoara, uitand bineinteles sa mai arunce cate o privire si in oglinda instalata in living.  
Drept este sa recunoastem ca ochelarii de soare nu permit proprietarilor o vedere suficient de cuprinzatoare. Ba chiar, in anumite cazuri, dauneaza grav imaginii privitorului. Lucru pe care l-a remarcat si managerul general al Universitatii (pre numele sau Ilie Balaci) chiar daca fosta a€žminune blonda" nu a indreptat buzduganul cu trei peceti inspre vinovatul principal: a€žEchipa asta are niste fluctuatii foarte mari. La finalul meciului de la Constanta (3-1 pentru gazde n.r.) ma intrebam unde sunt jucatorii care au facut jocurile bune cu Poli Timisoara, Dinamo Bucuresti sau cu Farul in tur. Lipsa de experienta isi spune cuvantul. Sa nu uitam ca majoritatea fotbalistilor vin din Liga a II-a. De asemenea, consider ca este nevoie de un lider care sa traga echipa dupa el. In plus, la Craiova lipseste unitatea de grup".
Mare dreptate are Ilie Balaci. a€žStiintei" ii lipseste chiar liderul. Si asta, cu regret trebuie sa o spunem, de multa, foarte multa vreme.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.