In urma cu doua zile, patronul clubului Politehnica Iasi anunta ca ii are in vedere pe Viorel Moldovan si Walter Zenga pentru a-l inlocui, in iarna, pe tehnicianul Ionut Popa. Ce nu stie Ioan Zapodeanu este ca Moldovan nu e interesat de acest post.
In urma cu doua zile, patronul clubului Politehnica Iasi anunta ca ii are in vedere pe Viorel Moldovan si Walter Zenga pentru a-l inlocui, in iarna, pe tehnicianul Ionut Popa. Ce nu stie Ioan Zapodeanu este ca Moldovan nu e interesat de acest post. "Sunt doar zvonuri. Poli il are antrenor pe Popa, pe care il apreciez foarte mult. Eu sunt director sportiv la Unirea Urziceni", a lamurit problema fostul international. Mai mult, Moldovan lucreaza la lista de transferuri pentru intersezon. "Incercam sa ne intarim. Ne trebuie doi, trei jucatori, care sa se integreze rapid. Mai degraba sa fie straini, pentru ca romani gasim cam greu", a mai spus oficialul Unirii.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.