Gilda DIACONU Vedetele cheltuiesc averi pentru tinuta lor, cheia succesului constand, in mare masura, in felul in care arata. Accesoriile fac de multe ori toti banii, gentile ocupand un loc important la acest capitol. Victoria Beckham a cheltuit, in
Gilda DIACONU Vedetele cheltuiesc averi pentru tinuta lor, cheia succesului constand, in mare masura, in felul in care arata. Accesoriile fac de multe ori toti banii, gentile ocupand un loc important la acest capitol. Victoria Beckham a cheltuit, in cursul acestui an, 33.000 de euro pentru sapte posete realizate de case celebre cum sunt Hermes, Fendi sau Jimmy White Choo. Nici Kate Moss nu face economie cand e vorba de genti, ea preferand firmele Mulberry, Balenciaga si Chanel, unde a lasat anul acesta 16.000 de euro. Sienna Miller si-a cumparat accesorii de la casele Chanel si Chloe, pentru care a platit 12.000 de euro. Kylie Minogue face si ea furori cu tinutele sale, la care asorteaza genti Prada, Yves Saint Laurent si Chanel. Ea a cheltuit, in cursul acestui an, "modesta" suma de 14.000 de euro.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.