Excentricitatea poate fi o calitate sau un defect. Cert este ca adesea ii aduce pe oameni pe prima pagina a ziarelor, care se intrec in a stabili topuri internationale.

Thai Ngoc a acumulat 30 de ani de nopti nedormite. Nu a mai inchis un
Excentricitatea poate fi o calitate sau un defect. Cert este ca adesea ii aduce pe oameni pe prima pagina a ziarelor, care se intrec in a stabili topuri internationale.

Thai Ngoc a acumulat 30 de ani de nopti nedormite. Nu a mai inchis un ochi din 1973 sau din 1976. Nu se stie exact cand a incetat sa se mai odihneasca, cert este ca au trecut mai mult de trei decenii. El se bucura pentru ca nu mai trebuie sa plateasca paznic de noapte la ferma sa.

Matayoshi Mitsuo este un politician japonez care are certitudinea ca este Dumnezeu si Iisus Hristos. Se tot straduieste sa ajunga prim ministru al Japoniei, dar nu prea este votat. Strategia sa de atac asupra oponentilor este de a le cere sa se sinucida prin harakiri.

Lal Bihari s-a chinuit timp de 18 ani sa demonstreze ca... nu este mort. In 1976, Bihari a aplicat pentru un credit la banca, ce i-a fost respins pe motiv ca ar fi mort. In final, Bihari a aflat adevarul: unchiul sau mituise un oficial pentru a-l declara pe Lal mort si pentru a-i putea lua pamanturile. Bihari si-a infiintat si o Asociatie care numara cateva zeci de mii de morti vii.

Florence Foster Jenkins, soprana americana nascuta in 1868 a devenit faimoasa tocmai pentru ca nu avea ureche muzicala. Biletele la concertele ei se vindeau foarte rapid, iar oamenii veneau pentru a se distra. Dupa o perioada, Florence si-a restrans numarul concertelor, iar spectatorii erau atent selectati.

Lina Medina s-a nascut in 1933. Cinci ani mai tarziu a devenit mama. Parintii ei s-au speriat foarte tare cand au observat ca abodmenul ei lua proportii. Se pare ca Lina a ramas insarcinata in conditiile clasice, insa a refuzat sa dea detalii despre conceptie si despre identitatea tatalui.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.