Municipalitatea bucuresteana recunoaste ca este posibil sa fi gresit atunci cind a acordat licentele de taximetrie pe firme si nu individual.

Primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, a declarat vineri ca in cazul Legii taximetrie
Municipalitatea bucuresteana recunoaste ca este posibil sa fi gresit atunci cind a acordat licentele de taximetrie pe firme si nu individual.

Primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, a declarat vineri ca in cazul Legii taximetriei exista un conflict de interpretare, deoarece normele de aplicare au aparut dupa expirarea termenului, ca urmare fiind ceruta Ministerului de Interne o clarificare. Videanu a adaugat, in cadrul unei conferinte de presa, ca pentru 130 de taximetristi, dintre cei care au masini inchiriate, vor fi eliberate autorizatiile de functionare, in timp ce pentru restul se incearca gasirea unor solutii.

Peste doua sute de taximetristi s-au adunat, vineri dimineata, in fata Primariei Capitalei, pentru a cere autoritatilor reinnoirea licentelor de functionare si ca aceste documente sa devina individuale. La inceputul lunii octombrie, taximetristii au manifestat in Capitala, solicitind Primariei Capitalei sa respecte Legea nr. 265/2007, sa le acorde autorizatia in nume propriu si sa nu mai permita firmelor sa exercite presiuni asupra taximetristilor care si-au cumparat masini si lucreaza pentru societatile din domeniu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.