Ambitii. Portarul nationalei de tineret are 21 de ani si isi doreste in paralel o cariera de fotomodel Ciprian Tatarusanu este un tanar fotbalist caruia i-a crescut foarte mult cota in ultima vreme. Dupa ce a devenit titular intre buturile nationale
Ambitii. Portarul nationalei de tineret are 21 de ani si isi doreste in paralel o cariera de fotomodel Ciprian Tatarusanu este un tanar fotbalist caruia i-a crescut foarte mult cota in ultima vreme. Dupa ce a devenit titular intre buturile nationalei de tineret, jucatorul Gloriei Bistrita a intrat in atentia clubului Rapid Bucuresti pentru un viitor transfer. Cu o cota de piata de un milion de euro, portarul se poate spune ca este principala avutie a gruparii bistritene. In februarie implineste 22 de ani, are 1,88 cm inaltime si 80 de kilograme. In viata privata, tanarul inalt, simpatic si atletic are ambitii de modelling, scotandu-si in evidenta calitatile prin fotografii sexy pe care chiar a avut curajul sa le prezinte lumii intregi prin intermediul internetului. Pozele, realizate de prietena sa, Anca, sunt mai mult decat provocatoare, Tatarusanu aparand gol sau imbracat doar in lenjerie intima. Mai mult, serviciul i-a fost intors Ancai, Ciprian demonstrand ca are si ochi artistic cand vine vorba de "shooting". I-a servit cateva fotografii sexy iubitei sale, in care aceasta apare in tricoul de joc al nationalei de tineret. Frumoasa bruneta, cu un an mai mica decat Ciprian, este bistriteanca, dar locuieste in Cluj, acolo unde este studenta la Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.