Vulnerabile. Lucrarile artistei, valorand sute de mii de euro, risca sa ajunga pe mana hotilor Sapte tablouri realizate de artista Alexandra Nechita stau expuse pe holurile unei scoli generale din Vaslui fara niciun sistem de supraveghere sau sigura
Vulnerabile. Lucrarile artistei, valorand sute de mii de euro, risca sa ajunga pe mana hotilor Sapte tablouri realizate de artista Alexandra Nechita stau expuse pe holurile unei scoli generale din Vaslui fara niciun sistem de supraveghere sau siguranta. Operele "micutei Picasso", donate in urma cu trei ani de aceasta unitatii de invatamant care ii poarta si numele, pot fi oricand tinta unor hoti. Din 2004 pana acum, conducerea scolii nu a gasit nicio solutie pentru a le proteja. Mai mult, din cauza valorii ridicate, nicio societate de asigurari nu a vrut sa le asigure. Totusi, directorul scolii, Rodica Novenschi, este optimista si crede ca tablourile nu pot fi furate, dat fiind faptul ca paznicul institutiei sta in permanenta cu ochii pe operele "micutei Picasso". Directoarea spera ca de la anul sa fie montat un sistem de supraveghere video pe holurile scolii.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.