Citeam deunazi pe un forum despre mirajul cumparaturilor facute online sau cu cardul care creeaza iluzia ca totul e gratis.

Chiar daca pare o fantezie, faptul ca nu vezi cum ti se goleste portofelul iti da un confort psihic fantastic; te
Citeam deunazi pe un forum despre mirajul cumparaturilor facute online sau cu cardul care creeaza iluzia ca totul e gratis.

Chiar daca pare o fantezie, faptul ca nu vezi cum ti se goleste portofelul iti da un confort psihic fantastic; te scapa de sentimentul de culpabilitate ca ai fost inconstient de cheltuitoare. Tot adevarata este insa si placerea de a colinda magazinele, de a proba o mie de lucruri pana a te decide ce-ti place si ce-ti vine bine. Dar cum iluzia ca poti cumpara orice, oricand si oricat fara a-ti fi afectat bugetul nu poate dura la nesfarsit, realul "bate" virtualul cand vine scadenta si brusc ne trezim la realitate.
In mare parte subscriu parerilor de pe respectivul forum, chiar daca prefer sa vad cu ochii mei ce cumpar, sa probez si sa ating cu mana mea produsele. Ma folosesc de comertul electronic, insa nu sunt prea familiarizata cu magazinele online. Dar m-am convins de un lucru: preturile produselor care se gasesc in magazinele (reale) din Bucuresti sunt semnificativ mai mari decat cele pe care le gasesti in magazinele virtuale de pe internet, iar raportul calitate-pret incomparabil.
Dupa cautari obsesive prin toate magazinele posibile dupa o pereche de cizme, simple, fara zorzoane, care sa fie confortabile si care sa mi se potriveasca am avut, insatisfactia de a nu gasi nimic. Sau ce am vazut erau la preturi nejustificate si mai ieftin de 5 milioane de lei nu a fost chip sa gasesc ceva rezonabil. Am decis sa urmez calea virtuala. Mi-am amintit de un site frantuzesc (www.laredoute.fr) recomandat de o prietena de-a mea si nu mare mi-a fost mirarea cand am vazut ca pot lua trei perechi de incaltari incadrandu-ma in nici 5 milioane. Pantofi marca Adidas Superstar la 26 euro (90 lei), cizme inalte, militaresti, din piele intoarsa la 52 euro (180 lei) si niste ghete tot din piele intoarsa si imblanite la 55 euro (200 lei), plus taxele de transport desigur. In nici 10 zile coletul a sosit, intact si fara surprize neplacute. Am fost de doua ori multumita: m-am ales cu trei perechi de incaltaminte la pretul uneia singure dintr-un magazin din Bucuresti.
Asadar, indiferent de opinii, imi place shoppingul virtual, mai ales cand cauti ceva in mod special. Pentru ca e la indemana, nu face bataturi la picioare, te ajuta sa eviti aglomeratiile enervante din magazine si iesi ieftin la portofel.

>> Cizme Ripcurl (www.laredoute.fr) - 200 lei


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.