Astazi, de la ora 13, pe Stadionul Arcul de Triumf din Capitala, selectionata de rugby a Bucurestiului joaca al treilea meci din Challenge Cup. Adversari vor fi puternicii francezi de la Montauban, echipa care evolueaza in Top 14. Echipa noastra are
Astazi, de la ora 13, pe Stadionul Arcul de Triumf din Capitala, selectionata de rugby a Bucurestiului joaca al treilea meci din Challenge Cup. Adversari vor fi puternicii francezi de la Montauban, echipa care evolueaza in Top 14. Echipa noastra are un moral ridicat dupa victoria din Portugalia (23-8) realizata in Cupa Europeana a Natiunilor, unde noi participam cu aceeasi echipa, si spera sa faca o partida frumoasa, chiar daca va lipsi principalul transformer, Danut Dumbrava. Din lotul oaspetilor fac parte si romanii Petre Mitu si Bogdan Balan, primul fiind insa incert pentru partida de astazi. In celalalt meci din grupa B, Worcester primeste vizita italienilor de la Gran Parma.
Antrenorul Marin Mot si directorul tehnic Mircea Paraschiv au anuntat lotul selectionatei, din care vor lipsi Danut Dumbrava si Mihai Adascalitei, ambii accidentati. In afara celor doi, colectivul tehnic al Selectionatei Bucurestiului a mai facut doua modificari fata de meciul din etapa precedenta, cu echipa italiana Gran Parma, pierdut cu scorul de 20-23. Astfel, s-a renuntat la serviciile jucatorilor Marcel Mihalache si Iulian Andrei, si este posibil ca Marin Mot sa nu poata conta nici pe Mihai Macovei, care a suferit o intindere.

Romania a urcat pe locul 15 in ierarhia realizata de International Rugby Board, in urma victoriei obtinute weekendul trecut, la Lisabona, in fata formatiei Portugaliei.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.