Bucuresti
Vremea va fi calda pentru aceasta perioada. Cerul va fi temporar noros, iar dimineata vor fi conditii de ceata. Vantul va sufla slab. Temperatura maxima va fi de 9-10 grade, iar minima de 1-2 grade.
In tara
Vremea va fi calda pentru aceasta perioada a anului in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi mai mult noros in vestul si sud-vestul tarii, unde indeosebi in a doua parte a intervalului, pe arii restranse, va ploua slab. In restul teritoriului vor fi innorari temporare, iar in zonele joase local se va semnala ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 12 grade, iar cele minime intre -2 si 6 grade.
La munte
Sambata
Cerul va fi mai mult noros in Carpatii Occidentali si in masivele vestice ale Carpatilor Meridionali, unde indeosebi in cursul noptii pe arii restranse vor fi precipitatii mixte. In restul zonei innorarile vor fi temporare, iar dimineata si noaptea pe vai vor fi conditii de ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului va creste usor.
Duminica
Cerul va fi mai mult noros si mai ales in Carpatii Meridionali vor fi precipitatii sub forma de ploaie, iar la peste 1800 m si sub forma de lapovita si ninsoare. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din intervalul anterior.