Dupa toate probabilitatile, 2008 va incepe cu cateva schimbari in Formula 1. Potrivit presei straine, germanul Ralf Schumacher a lasat sa se inteleaga ca isi va incheia cariera, in timp ce fostul pilot al echipei McLaren-Mercedes, Fernando Alonso, va
Dupa toate probabilitatile, 2008 va incepe cu cateva schimbari in Formula 1. Potrivit presei straine, germanul Ralf Schumacher a lasat sa se inteleaga ca isi va incheia cariera, in timp ce fostul pilot al echipei McLaren-Mercedes, Fernando Alonso, va concura de anul viitor pentru Renault. "In acest moment se pare ca a fost ultima oara cand am urcat la volanul unui monopost de Formula 1.
Chiar daca mi se va mai acorda o sansa, nu voi accepta cu ochii inchisi. Va trebui ca acest lucru sa aiba sens, altfel nu voi mai continua", a declarat, citat de cotidianul Bild, Ralf Schumacher, dupa sesiunea de teste de la Jerez de La Frontera (Spania), unde a concurat pentru team-ul Force India. Germanul, care are in palmares sase victorii si 27 de podiumuri in cele 180 de curse de F1 ale sale, a inregistrat in Spania cel mai slab timp, al 20-lea, la peste doua secunde de cel mai bun timp realizat de polonezul Robert Kubica (BMW).
In ceea ce il priveste pe Alonso, cotidianul "AS" noteaza ca in 2008 acesta va semna un contract pe doi ani cu Renault, echipa pentru care a mai concurat in perioada 2002-2006.

Potrivit "AS", Alonso, care nu era dispus sa vina la o echipa pedepsita, a luat decizia finala dupa ce Consiliul Mondial al FIA a hotarat sa nu sanctioneze team-ul Renault in cazul scandalului de spionaj in care a fost implicat alaturi de McLaren.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.