Dobanzi mai mici la imprumuturile Piraeus Bank Piraeus Bank Romania a redus de ieri dobanzile la creditele ipotecare, imobiliare si de nevoi personale cu garantii reale acordate in euro. Astfel, dobanda la imprumuturile ipotecare sau imobil

Dobanzi mai mici la imprumuturile Piraeus Bank

Piraeus Bank Romania a redus de ieri dobanzile la creditele ipotecare, imobiliare si de nevoi personale cu garantii reale acordate in euro.

Astfel, dobanda la imprumuturile ipotecare sau imobiliare si la cele de nevoi personale cu garantie reala standard in euro s-a redus pana la 4,35% (pe an plus Euribor la trei luni). Pentru credite de nevoi personale cu garantie reala cu perioada de gratie si imprumuturile de „Casa Noua" in euro, dobanda anuala a scazut la 4,5% plus Euribor la trei luni. (Carmen Neacsu)

Vicepresedinte nou la UniCredit tiriac Bank

UniCredit tiriac Bank l-a desemnat pe Zoltan Major, bancher cu experienta internationala, in functia de vicepresedinte executiv responsabil de divizia de retail. "Implementarea strategiei de crestere este prioritara, fiind axata pe intarirea relatiilor cu clientii prin dezvoltarea canalelor de distributie, precum si pe calitatea serviciilor", declara Zoltan Major, care anunta si reorganizarea retelei de unitati. (Carmen Neacsu)

Rata amanata prin telefon, la Cetelem IFN

Cetelem IFN a lansat Credit Joker, un imprumut destinat persoanelor fizice care doresc sa achizitioneze bunuri de folosinta indelungata, care ofera posibilitatea amanarii cu o luna a platii unei rate, printr-un apel telefonic cu 30 de zile inainte de data scadenta. Cetelem IFN incaseaza pentru Credit Joker o dobanda lunara de"0,9%, perioada de rambursare fiind de la sase la 60 de luni, iar"valoarea creditului" pana"la 30.000 lei. (Carmen Neacsu)

Oferte prelungite pentru IAR si Electroputere

AVAS a anuntat ieri ca a decis prelungirea valabilitatii ofertelor de privatizare pentru Electroputere si IAR Ghimbav cu 30 zile, pentru 18, respectiv 21 septembrie. Prelungirea termenului pentru Electroputere are la baza faptul ca orice clauza contractuala negociata de AVAS cu casa de avocatura a ofertantului trebuie validata si de conducerea Al Arrab, Arabia Saudita, firma care negociaza preluarea pachetului de actiuni, ceea ce presupune"o ampla corespondenta. Noul termen pentru"IAR este necesar pentru ca AVAS sa finalizeze negocierile cu ofertantul Eurocopter in vederea incheierii contractului. (NewsIn)

Fonduri pentru transporturi, din octombrie

Primele cereri de finantare pentru proiectele incluse in Programul Operational Sectorial pe transporturi vor putea fi depuse in luna octombrie, dupa ce criteriile de selectie a proiectelor si ghidul solicitantului vor fi finalizate pana la sfarsitul lunii septembrie, a declarat secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Tanczos Barna. Programul Operational Sectorial pentru Transporturi beneficiaza de 23% din totalul fondurilor structurale, programele fiind pentru Compania de Autostrazi, CFR SA, CFR Calatori, administratiile aeroportuare si portuare.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.