IMENS - Exponatele valoreaza 60 de milioane de euro
Cele mai frumoase manechine vor prezenta astazi cele mai scumpe exponate de la Luxury Show, printre care un colier de 1,6 milioane de euro. Ziua dedicata bijuteriilor va pune punct Targul
IMENS - Exponatele valoreaza 60 de milioane de euro
Cele mai frumoase manechine vor prezenta astazi cele mai scumpe exponate de la Luxury Show, printre care un colier de 1,6 milioane de euro. Ziua dedicata bijuteriilor va pune punct Targului de lux.   Daca ati ratat pana acum intalnirea cu Luxury Show, nu este totul pierdut. Astazi, in ultima zi a targului de lux de la Romexpo, puteti vedea sase prezentari de bijuterii, unde manechinele vor defila cu unele dintre dintre cele mai scumpe exponate aflate la targ. Pot fi admirate creatiile Oanei Mizil, in colectiile careia straluceste un colier de 1,6 milioane de euro. De altfel, bijuteriile expuse de ea la Luxury Show totalizeaza 25 de carate de diamante. Pe langa acestea, mai pot fi vizionate operele Oanei Ceciu, singurul expert evaluator din Romania certificat de Institutul International de Gemologie. La standul ei inca poate fi admirat un diamant de 150.000 de euro. Nici in aceasta seara nu vor lipsi momentele de dans puse in scena, ca si in celelalte seri, de catre o trupa profesionista. Targul va fi inchis cu un spectacol de cabaret. Fiecare seara a Luxury Show a fost diferita de celelalte. Ieri, la Seara Modei, Catalin Botezatu si-a prezentat cele patru colectii, dintre care una pentru copii, create in exclusivitate pentru acest targ. De altfel, designerul a creat atat hainele, cat si conceptul de spectacol prin care si-a prezentat noutatile. Dupa aceasta prezentare a urmat un recital Rufus Martin, foarte apreciat de cei prezenti.   SUPERLATIVE. Pe langa prezentarile facute in fiecare seara, pot fi vazute si vedetele acestui eveniment: exponatele. Dintre bolizii prezentati nu poate fi ratat Hummerul H2, mare cat o garsoniera. Dispune de televizor, semineu, bar, mai multe ecrane unde pot fi urmarite filme pe DVD si costa "doar" 150.000 de dolari. Puteti chiar sa-l inchiriati dupa targ, cu 150 de euro ora, dar pentru minimum patru ore. Daca insa doriti sa fiti remarcati, puteti opta pentru modelul Mercedes CL, care are o vopsea cu pulbere de aur, interior cu bord din piele de crocodil si un motor de 440 de cai putere. Totul pentru 225.000 de euro fara TVA. daniel.ionascu@yahoo.com   La coada Ghinionul milionarilor romani este ca, desi au banii necesari pentru a cumpara iahturi, masini sau bijuterii de la acest targ, tot trebuie sa astepte o perioada de timp pana cand acestea vor ajunge in proprietatea lor. "Princess 42", un iaht de 14 metri expus pe perioada manifestarii, costa, cu tot cu taxe, 1 milion de euro. "Pentru acest model, productia e vanduta inainte pe un an jumatate", ne-a precizat Florin Varlan, presedintele Unicomp, importatorul brandului britanic. Luxul nu inseamna insa numai masini, bijuterii si iahturi. Cele mai scumpe carti expuse contin editii de colectie Gucci si Valentino si prezinta desenele in original pentru o serie de creatii celebre ale lor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.