Inedit. Cei care nu au timp sa-si puna globurile in pomul de Craciun pot sa apeleze la serviciile unor firme specializate Daca vreti ca de Craciun sa aveti acasa un brad cu totul special sau pur si simplu nu dispuneti de timpul necesar pentru a-l im
Inedit. Cei care nu au timp sa-si puna globurile in pomul de Craciun pot sa apeleze la serviciile unor firme specializate Daca vreti ca de Craciun sa aveti acasa un brad cu totul special sau pur si simplu nu dispuneti de timpul necesar pentru a-l impodobi, exista firme care va pot ajuta, contra unor sume considerabile. In functie de cerinte, designerii se deplaseaza la domiciliu, iar cand va intoarceti de la serviciu, gasiti bradul gata pregatit pentru sarbatori. Pentru impodobire se pot folosi fie ornamentele clientului, fie cele ale firmei, dar, in acest caz, veti scoate mai multi bani din buzunar. La o "lucrare" de lux se trudesc minimum trei ore, dar timpul de munca se poate tripla in cazul unor brazi impunatori. "Pretul se stabileste in functie de pretentiile clientului. Daca acesta doreste sa folosim globuri mai deosebite, cu incrustatii in relief, cu picturi, va plati mai mult, desigur. Cand se utilizeaza ornamentele proprietarului, manopera pentru un pom de 1 metru inaltime este de 3 milioane de lei vechi", ne-a spus Adriana Martin, reprezentanta unei firme de profil. Impodobirea unui brad de un metru inaltime, cu materialul firmei, costa in jur de 5-6 milioane de lei, dar pentru unul de dimensiuni impresionante, pretul poate ajunge si la 35 de milioane de lei. Reprezentantii firmei care se ocupa de aceasta afacere spun, insa, ca merita. Clientii se vor putea bucura de un pom de Craciun mai ceva ca-n povesti.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.