Filiala nevazatorilor Botosani participa in perioada 5-8 decembrie la finala concursului de interpretare muzicala a artistilor amatori nevazatori care are loc in municipiul Bistrita. Concursul se desfasoara pe mai multe sectiuni, cum ar fi orga, acor
Filiala nevazatorilor Botosani participa in perioada 5-8 decembrie la finala concursului de interpretare muzicala a artistilor amatori nevazatori care are loc in municipiul Bistrita. Concursul se desfasoara pe mai multe sectiuni, cum ar fi orga, acordeon, interpretare muzicala populara, tarafuri, instrumente cu coarde, instrumente de suflat, romante si interpretare muzicala usoara. La concurs participa interpretii calificati pentru aceasta finala, insotitorii acestora, reprezentantii Consiliului Director National, membrii ai juriului si invitatii speciali ca Marcela Iuga Preda, Silviu Vanda, director al Liceului pentru Deficienti de Vedere Cluj, Diana Monica Buciuman, Marin Eana, director al Liceului pentru Deficienti de Vedere Buzau, Neculai Chiper, director al Liceului pentru Deficienti de Vedere Moldova din Iasi.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.