Dupa ce au aratat la Delta Music Festul din aceasta vara ca stiu sa genereze live experiente audiovizuale care nu pot lasa publicul indiferent, Sofa Surfers revin in Romania. De aceasta data, la Bucuresti.

Concertul din Delta al celor patru "obsedati de muzica" de la Sofa Surfers, asa cum ii prezinta All Music Guide, a avut parte numai de cronici pozitive, multi dintre cei care au mers la festival hotarindu-se sa faca act de prezenta si la a doua sesiune de Sofa Surfers, care va avea loc simbata. Mai precis, la ora 21.00, la Fabrica, unul dintre locurile din Bucuresti care, in ultima vreme, a devenit un spatiu de incredere in ceea ce priveste evenimentele din zona electro.

Cei patru vienezi au inceput sa practice stilul "surfingului de canapea", personalizat printr-un amestec de trip-hop, dub, acid jazz si, cireasa de pe tort, inserturi rock, la sfirsitul anilor 90. De la primul album, "Transit", pina la ultimul, lansat in 2005, fara nume sau, pentru connaiseuri, "The Red Album", dupa culoarea copertei, cvartetul si-a modelat stilul, renuntind treptat la anumite influente, pentru a face loc altor experimente.

Pentru aceia care nu i-au vazut in Delta sau pentru cei care au pofta de un bis, bilete se gasesc pe www.bilet.ro, la librariile Carturesti, magazinul Muzica si la Sala Palatului. Chiar daca pretul lor este destul de mare, adica 50 de lei vineri, iar in ziua concertului, 70, concertul Sofa Surfers intra la categoria lucrurilor care trebuie incercate.