Surpriza. Primaria Oradea a pus in functiune Tramvaiul lui Mos Craciun, special pentru micutii care au fost cuminti Copiii care se plimba cu tramvaiul prin Oradea au ocazia sa dea nas in nas cu Mosul. De doua zile, Mosul, imbracat regulamentar, i-a
Surpriza. Primaria Oradea a pus in functiune Tramvaiul lui Mos Craciun, special pentru micutii care au fost cuminti Copiii care se plimba cu tramvaiul prin Oradea au ocazia sa dea nas in nas cu Mosul. De doua zile, Mosul, imbracat regulamentar, i-a intampinat pe micutii care s-au suit in tramvaiul care circula intre bdul Cantemir si gara cu o desaga plina cu dulciuri. Din Tramvaiul Mosului nu lipsesc colindele si beteala. Chiar daca, deocamdata, darurile s-au terminat, tramvaiul va circula in fiecare zi, in perioada Sarbatorilor de iarna, intre orele 11.00 si 17.30, pe linia 3 negru, in regim normal. Cel mai mult s-a bucurat de initiativa un grup de copii aflati in custodia Protectiei Copilului Bihor care, vizibil entuziasmati de marinimia Mosului, i-au cantat acestuia colinde.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.