Ministrul justitiei, Tudor Chiuariu, a anuntat azi, in cadrul unei declaratii de presa, ca ii va prezenta, miine dimineata, premierului Calin Popescu Tariceanu, demisia sa. "Voi renunta la functia de ministru, iar atunci cand aceasta


Ministrul justitiei, Tudor Chiuariu, a anuntat azi, in cadrul unei declaratii de presa, ca ii va prezenta, miine dimineata, premierului Calin Popescu Tariceanu, demisia sa. "Voi renunta la functia de ministru, iar atunci cand aceasta inscenare va lua sfarsit ma voi intoarce sa reiau ce am inceput", a declarat Chiuariu.

"Nu am gresit cu nimic si refuz sa particip la mascarada pe care ati inscenat-o", a mai declarat Chiuariu adresandu-i-se presedintelui Traian Basescu, care i-a cerut premierului Calin Popescu Tariceanu remanierea ministrului justitiei si a ministrului muncii, Paul Pacuraru.

"Nu fostii procurori ai lui Ceausescu pot reforma justitia romana", a mai spus Tudor Chiuariu. El a mai spus ca nu se simte intimidat si ca mai are alte optiuni in afara de acest post.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.