Trei noi titluri din noua colectie "LIT" de la Tritonic.   Rondo Capriccioso O tanara actrita are ocazia sa lucreze la un spectacol cu cea care ii este model, o actrita celebra. Intre cele doua se naste o relatie complexa, care se dezvolta pa
Trei noi titluri din noua colectie "LIT" de la Tritonic.   Rondo Capriccioso O tanara actrita are ocazia sa lucreze la un spectacol cu cea care ii este model, o actrita celebra. Intre cele doua se naste o relatie complexa, care se dezvolta pagina cu pagina, pana la sfarsitul romanului. Arta se face cu iubire, dar iubirea are mai multe fetea€¦   Chipul din cenusa Cand in viata lui Thomas Potter, un autor de romane de mana a doua, apare pe neasteptate un strain cu o cerere neobisnuita, o noua problema se adauga la existenta deja complicata a romancierului care tocmai si-a parasit sotia. Pus in fata unei grave amenintari si bantuit de fantasmele unui trecut sumbru, scriitorul e impins intr-o cursa nebuneasca, a carei miza este o viata de om...   Dusa cu capua€™ Nume: Mathilde. Varsta: 14 ani. Diagnostic: depresie. Aflata in cautarea sinelui, ajunge sa fie o persoana anorexica, ba mai mult, devine depresiva si se interneaza intr-un spital. Un an mai tarziu, se hotaraste sa scrie despre experienta prin care a trecut.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.