NASA a informat vineri seara ca amana pentru a treia oara lansarea navetei spatiale, avand sapte membri la bord, intre care si doi europeni, un francez si un german, urmand ca Atlantis sa fie trimisa in spatiu cel tarziu duminica, noteaza sambata AFP
NASA a informat vineri seara ca amana pentru a treia oara lansarea navetei spatiale, avand sapte membri la bord, intre care si doi europeni, un francez si un german, urmand ca Atlantis sa fie trimisa in spatiu cel tarziu duminica, noteaza sambata AFP.

Naveta Atlantis ar putea fi lansata cel mai probabil duminica la orele 20.21 GMT (15.1 locale) de la Centrul Kennedy din apropiere de Cap Canaveral (Florida), a anuntat vineri seara Allard Beutel, purtatorul de cuvant al Centrului Spatial Kennedy.

Prognoza meteo acorda 70% sanse de conditii favorabile in cazul in care lansarea ar avea loc duminica. Lansarea navetei fusese prevazuta pentru joi insa o anomalie tehnica intervenita la una din cele patru joje de hidrogen lichid ale rezervorului extern al navetei a determinat NASA sa amane lansarea initial cu 48 de ore in incercarea de a solutiona problema.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.