"Prefer actiunile mai putin vizibile, subevaluate"

>> V-ati pozitionat, in ultimele saptamani, printre cei mai buni jucatori de la "Regele Bursei". Ce v-a determinat sa va inscrieti la concursul virtual organizat de ziarul "Romania libera"
"Prefer actiunile mai putin vizibile, subevaluate"

>> V-ati pozitionat, in ultimele saptamani, printre cei mai buni jucatori de la "Regele Bursei". Ce v-a determinat sa va inscrieti la concursul virtual organizat de ziarul "Romania libera"?
-M-am inscris la concurs in primul rand pentru faptul ca sunt pasionat de Bursa si, in al doilea rand, pentru ca imi place riscul.

>> Jucati si la Bursa de Valori Bucuresti?
-Da, joc de 3 ani la Bursa de Valori Bucuresti, dar de castigat am castigat in ultimul an, pentru ca in primii doi ani nu aveam experienta si am pierdut.

>> Cand cumparati actiunile unei companii, dupa ce va ghidati?
-Prefer de obicei actiunile mai putin vizibile. Nu sunt interesat de SIF-uri, banci, companii petroliere. Cumpar in general actiunile subevaluate, care au sansa sa creasca. Ma orientez dupa comunicatele Bursei de Valori Bucuresti, urmaresc evolutia graficelor.

>> Daca pretul unei actiuni stagneaza o anumita perioada de timp, vindeti sau achizitionati in continuare?
-Daca este vorba despre SNP vand, deoarece stagneaza de prea mult timp. Daca este insa vorba despre Antibiotice Iasi, astept, deoarece are perspectiva, chiar daca stagneaza de un an. Totul depinde deci de activitate, de perspectiva societatii.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.