Isteria creata in Italia pe seama romanilor a dus la situatii absolut penibile. Zilele trecute, un ziarist italian a facut un tur prin mai multe tari europene, dandu-se drept expulzat roman. Cu toate ca isi falsificase un mandat de expulzare, p

Isteria creata in Italia pe seama romanilor a dus la situatii absolut penibile. Zilele trecute, un ziarist italian a facut un tur prin mai multe tari europene, dandu-se drept expulzat roman.

Cu toate ca isi falsificase un mandat de expulzare, politistii din Franta, Germania, Austria si Spania l-au ignorat total. Suparat foc de aceasta situatie, jurnalistul italian si-a revarsat frustrarea in editia electronica a cotidianului "L'Espresso".

Un jurnalist italian de la cotidianul "L'Espresso" a strabatut, timp de zece zile, mai multe tari din UE, sub un nume fals, inscris in baza de date a persoanelor expulzate din Italia, pentru a dovedi ca masurile autoritatilor de la Roma impotriva imigrantilor periculosi nu au valoare in restul Europei.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.