Optiuni. Octavian Belu a vrut un ceas,iar Mariana Bitang o canapea de lux La mare cautare a fost standul de bijuterii al expozitiei "Luxury Show", deschis de doua zile la Romexpo. Mai toate vip-urile care au sosit sa se delecteze cu stralucirea luxu
Optiuni. Octavian Belu a vrut un ceas,iar Mariana Bitang o canapea de lux La mare cautare a fost standul de bijuterii al expozitiei "Luxury Show", deschis de doua zile la Romexpo. Mai toate vip-urile care au sosit sa se delecteze cu stralucirea luxului au poposit pe la standul de bijuterii. Insa, de departe, cel mai interesat a fost impresarul Gica Popescu. Fostul fotbalist a petrecut minute bune studiind exponatele, a plecat, dar aurul l-a atras ca un magnet si l-a facut sa se intoarca din drum si sa petreaca alte zeci de minute. In total, Gica Popescu a petrecut o ora intreaga la bijuterii, dintr-o ora jumatate, timpul total pe care l-a alocat vizitarii expozitiei. Si familia Columbeanu a petrecut minute bune la stand, iar Monica a si incercat o pereche de cercei. Printre vizitatori s-au numarat si Octavian Belu si Mariana Bitang care au fost pe punctul de a se certa. Pentru ca ea voia o canapea, iar fostul antrenor al lotului olimpic... un ceas. Nehotarare. Desi a studiat cu atentie nenumarate bijuterii, impresarul nu s-a decis asupra niciuneia Jaguar, mon amour Un stand pentru gusturi fine si buzunare burdusite, Jaguarul a atras sute de curiosi. "Bijuteria" neagra, piesa centrala a expozitiei, i-a facut cu ochiul lui Irinel Columbeanu, cunoscut pasionat de masini, dar si lui Costi Ionita, care a studiat-o minute in sir. Si blonda Gina Pistol i-a tot dat tarcoale, dar s-a declarat mai atrasa de modelul de culoare verde.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.