Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Nicholas Taubman, a declarat intr-o emisiune televizata, ca Romånia are o Constitutie insuficient de puternica pentru a sustine o democratie. Dl Taubman are perfecta dreptate. Constitutia Romåniei
Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Nicholas Taubman, a declarat intr-o emisiune televizata, ca Romånia are o Constitutie insuficient de puternica pentru a sustine o democratie. Dl Taubman are perfecta dreptate. Constitutia Romåniei trebuie cel putin amendata, daca nu chiar schimbata fundamental. Bunaoara, la capitolul relatii externe ar trebui adaugate urmatoarele amendamente: Romånia nu va mai promova relatii la nivel de ambasada cu acele state care nu au abrogat pedeapsa cu moartea si continua sa-si execute cetatenii, intr-un mod barbar, prin electrocutare sau otravire cu substante letale. Romånia nu va promova relatii diplomatice cu acele state care au creat rezervatii speciale pentru populatiile indigene, gasite la fata locului cånd teritoriile acestora au fost cucerite de colonistii veniti de pe alte continente, decåt daca populatiile native vor fi despagubite in natura, eliberate din starea de robie culturala, sociala, economica si politica in care traiesc, pentru a putea beneficia de educatie si drepturi egale cu ale cuceritorilor, cu scopul de a crea elite indigene, påna la inlocuirea definitiva a cucerito rilor, cu elitele native.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.