Unirea Urziceni a castigat cu 2-0 meciul cu Steaua, din optimile de finala ale Cupei Romaniei. Dan Petrescu l-a invins clar pe Marius Lacatus, dar „Bursucul” a surprins toata audienta, afisand o mina trista dupa fiecare gol al elevilor s
Unirea Urziceni a castigat cu 2-0 meciul cu Steaua, din optimile de finala ale Cupei Romaniei. Dan Petrescu l-a invins clar pe Marius Lacatus, dar „Bursucul” a surprins toata audienta, afisand o mina trista dupa fiecare gol al elevilor sai. Pana si Romeo Bunica schitase un gest de bucurie atunci cand a marcat golul Gloriei Buzau in infruntarea cu echipa lui Gigi Becali. Atitudinea lui Petrescu a dat substanta zvonurilor potrivit carora acesta ar urma sa fie numit antrenor principal in Ghencea in pauza de iarna. Este cunoscuta relatia de prietenie dintre Bursuc si Giovanni Becali, noul om de incredere al lui Gigi Becali. Cei doi au facut echipa la Rapid, dupa ce Giovanni l-a dat afara pe Rednic. Mai mult, este de asteptat ca Dan Petrescu sa fie insotit la Steaua de Mihai Stoica. “Eu voi fi toata viata patronul lui Michele”, spunea Gigi Becali, la finalul meciului cu Gloria Bistrita.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.