Una dintre cele mai iubite formatii autohtone, trupa cu o cariera lunga pe scena romaneasca care s-a impus prin baladele transformate in hituri, Directia 5 a fost prezenta ieri seara, la Constanta. Clubul Phoenix a gazduit concertul incepand cu ora 2
Una dintre cele mai iubite formatii autohtone, trupa cu o cariera lunga pe scena romaneasca care s-a impus prin baladele transformate in hituri, Directia 5 a fost prezenta ieri seara, la Constanta. Clubul Phoenix a gazduit concertul incepand cu ora 21.30. Cu toate ca formatia a trecut prin nenumarate schimbari, formula actuala pare a avea cel mai mare succes din 1991, de cand trupa s-a infiintat. Marian Ionescu, Nicu Damalan, Marius Keseri si Cristi Enache sunt cei patru componenti ale caror cantece precum Obsesia, Am nevoie de tine, sau Povestea noastra sunt slagarele care sunt mereu ascultate cu placere de oricine. Spectacolele trupei Directia 5 reusesc sa pastreze conectat in permanenta publicul la atmosfera specifica formatiei.



Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.