Eveniment. Invazie de vedete joi seara, la fostul bar Melody din Capitala, acolo unde Nicu Gheara si-a serbat onomastica, alaturi de aproximativ 300 de invitati Pentru ca era o seara speciala, Nicu a ales un costum al celebrului designer italian Val
Eveniment. Invazie de vedete joi seara, la fostul bar Melody din Capitala, acolo unde Nicu Gheara si-a serbat onomastica, alaturi de aproximativ 300 de invitati Pentru ca era o seara speciala, Nicu a ales un costum al celebrului designer italian Valentino, in timp ce sotia sa, Mihaela, a preferat o costumatie Dolce&Gabana. Din meniu nu a lipsit nimic. Pana si sutele de baloane umplute cu heliu si inscriptionate cu "La Multi Ani!" au fost pe placul invitatilor. La fel si tortul imens, "ridicat" in jurul unei fantani de ciocolata alba. De bauturi nu mai pomenim pentru ca au fost la discretie, dintre cele mai fine. Si, normal, sampania - de cea mai buna calitate - a curs valuri, valuri. Iar pentru ca tot am pomenit de invitati, sa enumeram cativa dintre ei: Irinel si Monica Columbeanu (care s-au sorbit din priviri toata seara), Anna Lesko, Julia, trupa Paradise, Radu Groza, Maria Dragomiroiu, Zina Dumitrescu, Mihai Albu, Laura Olteanu, Raluca Badulescu, Roxana Moise, Joshua Castellano, Bogdan Jianu, Oana Roman, Dan Popi, Nae Manea, Ilie Balaci, Danut Lupu si foarte foarte multe manechine, in frunte cu Claudia Neghina si Timea Kali. Responsabili cu buna dispozitie au fost, si de aceasta data, Romica Tociu si Cornel Palade.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.