A cincea editie a „Noptii Erorilor", prezentata, ca de obicei, de Ramona Badescu si Aurelian Temisan, o readuce in prim-plan pe Adriana Bahmuteanu.

Cum va face ea fata unui santaj din partea unei ziariste care s-a fotografiat la bratul sotului, Silviu Prigoana, se va vedea vineri seara, la Ante-na 1, de la ora 20.30.

In aceeasi editie, Adi Luca, gazda rubricii meteo de la Antena 1 si Antena 3, a fost asaltat de o femeie care il acuza ca a furat banii unui copil al strazii. Iar un sutien va face obiectul unei farse ale carei protagoniste sint Oana Roman si Ana-Maria Prodan, prima in rol de pacalit, cea de-a doua, de farsor.

Nu doar prezentatorii de televiziune pot fi lesne pacaliti, ci si politicienii, mai ales atunci cind sint invitati, in direct, la un cunoscut post de radio, la o noua emisiune.

Lavinia Sandru de la PIN ne va arata cum se comporta atunci cind un jurnalist citeste informatii gresite despre ea, care apartineau de fapt Elenei Udrea, si cum ii va raspunde lui Traian Basescu care „va suna" in direct la radio.