Liderii PD si PLD s-au intalnit aseara la sediul din Modrogan pentru a discuta despre noul Statut al PDL, care sa includa prevederi din statutele ambelor partide. Senatorul PD Radu Berceanu a declarat ca intre cele doua documente nu sunt diferente i
Liderii PD si PLD s-au intalnit aseara la sediul din Modrogan pentru a discuta despre noul Statut al PDL, care sa includa prevederi din statutele ambelor partide. Senatorul PD Radu Berceanu a declarat ca intre cele doua documente nu sunt diferente ireconciliabile care sa tensioneze negocierile. Dar dincolo de intelegerile la varf, in teritoriu apar „nemultumitii“ de mariaj. Peledistul Horia Buzatu cere sa se renunte la trandafirul democrat din sigla viitorului PDL, iar pe de alta parte, democratii ii atentioneaza pe noii colegi ca nu le vor accepta nici un fel de abateri si-i invita mai bine sa plece daca nu se supun regulilor PD.

Democratii se tem ca, prin venirea colegilor din PLD, sa nu pateasca ce au patit si liberalii, creandu-se in interiorul noului partid tot felul de aripi si aripioare. „PLD va trebui sa-si doreasca ce-si doreste si PD. Nu vom accepta niciodata curente care sa creeze tensiuni cum au fost in PNL. Cine nu respecta masurile interne de partid, mai bine pleaca... „, a avertizat vicepresedintele PD Ioan Oltean (foto). El a mai aratat ca din momentul in care se face fuziunea, PLD trebuie sa se alinieze la start alaturi de PD si ca doar cei care vor munci, vor intra pe liste. Potrivit lui Oltean, PLD nu trebuie sa se astepte la un raport pe liste pe criteriul apartenentei politice.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.