Consilierii locali ieseni au votat in ultima sedinta de plen un Regulament pentru protectia animalelor. Acesta prevede, printre altele, ca acvariile nu trebuie sa aiba forma sferica, pereti curbati sau transparenti. Astfel, orice iesean care detine
Consilierii locali ieseni au votat in ultima sedinta de plen un Regulament pentru protectia animalelor. Acesta prevede, printre altele, ca acvariile nu trebuie sa aiba forma sferica, pereti curbati sau transparenti. Astfel, orice iesean care detine un acvariu transparent risca o amenda cuprinsa intre 50 si 300 de lei, in functie de numarul de pesti. Reprezentantii Primariei afirma ca Regulamentul a fost intocmit in concordanta cu normele europene, fiind tradus din limba italiana, urmand ca greselile gramaticale sa fie corectate. „Toata lumea stie ca acvariile nu pot avea peretii curbati sau sferici deoarece pestii au probleme cu orientarea. Referitor la peretii transparenti cred ca este o greseala de dacti-lografiere care poate fi corectata. Ar fi trebuit sa scrie 'netransparenti>>.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.