Strategie. Fostul iubit al Mioarei Mantale se purta arogant pentru a le face pe fete sa se indragosteasca de el Protagonistul peliculei "Declaratie de dragoste" care a facut furori in anii ?80, Adrian Paduraru, a declarat ca toata tineretea lui a fo
Strategie. Fostul iubit al Mioarei Mantale se purta arogant pentru a le face pe fete sa se indragosteasca de el Protagonistul peliculei "Declaratie de dragoste" care a facut furori in anii ?80, Adrian Paduraru, a declarat ca toata tineretea lui a fost frustrat de faptul ca era perceput ca un baiat bun. "Invatam bine si in film aparusem de asemenea in rol pozitiv, lucru care mi-a atras reputatia de baiat de treaba. Imaginea asta ma enerva la culme si am incercat din rasputeri sa mi-o schimb. Am inceput sa fiu arogant si sa ma port asa, mai dur, in stilul cantaretilor italieni care fredonau melodiile scarbiti de viata. Mi se parea ca asta e imaginea care le da pe fete pe spate", a marturisit actorul in emisiunea VDTV de la Antena 3. Interpretul personajului Lucian Pop din serialul "Clanu? Spranceana", Adrian Paduraru, a mai declarat ca a incercat sa se amageasca, de-a lungul vietii lui, cu ideea ca te poti potrivi cu cineva chiar daca nu simti fluturi in stomac, dar s-a inselat. "Daca nu ti se inmoaie genunchii cand o vezi, nu poti vorbi de iubire. Nu exista mari iubiri si iubiri mai mici. Sunt iubiri si atat", a spus actorul care, de curand, a pus punct idilei sale cu subprefectul Capitalei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.