Pilotul Adrian Iovan, sotul creatoarei de moda Romanita Iovan, a fost declarat din nou nevinovat pentru uciderea lui Bogdan Iancu, tanarul care ii patrunsese in casa in puterea noptii. Magistratii Curtii de Apel Craiova au respins, ieri, recursul su
Pilotul Adrian Iovan, sotul creatoarei de moda Romanita Iovan, a fost declarat din nou nevinovat pentru uciderea lui Bogdan Iancu, tanarul care ii patrunsese in casa in puterea noptii. Magistratii Curtii de Apel Craiova au respins, ieri, recursul surorii victimei, Mihaela Balanel, impotriva hotararii Tribunalului Bucuresti, favorabila lui Iovan. Sentinta de ieri este definitiva si irevocabila, ceea ce inseamna ca a ramas valabila rezolutia de neincepere a urmaririi penale pentru omor, in cazul lui Iovan. El l-a impuscat in cap pe Bogdan Iancu, cu o pusca de vanatoare, in noaptea de 5 spre 6 octombrie 2005, procurorii stabilind ca intrusul era la furat, iar pilotul a actionat in legitima aparare. Rezolutia a fost contestata de sora hotului, care nu a avut castig de cauza.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.