De la lansarea din 2005, serialul "Prison Break" a fascinat zeci de milioane de telespectatori de pe toate continentele. Si pentru ca un astfel de fenomen nu avea cum sa ocoleasca Romania, Cotidianul va ofera in fiecare vineri, in exclusivitate pe DVD, cite doua episoade din prima serie.

Fie ca sinteti deja fani ai serialului si doriti sa-l colectionati, fie ca pasiti pentru prima oara in Fox River, locul unde se petrece actiunea, Cotidianul va prezinta 11 motive sa nu ratati cele 11 DVD-uri.

1. Rasturnarile de situatie si suspansul iti cer, te tin, te atrag sa urmaresti serialul pe nerasuflate. Si cum altfel ai putea scapa de minutele de reclame si de restrictiile orare impuse de televiziune decit vizionindu-l pe DVD ?

2. Colectia "Prison Break" pe DVD este un produs premium. Chiar daca sunt gratuite, variantele care pot fi descarcate de pe retelele peer-to-peer nu pot concura calitatea imaginilor, sound-ul impecabil si subtitrarile ca la carte.

3. Primul sezon din "Prison Break" a obtinut un numar impresionant de premii, printre care People’s Choice Award, Golden Globe Award, Television Critics Association Awards, si a fost nominalizat de mai multe ori la premiile Emmy.