Un inspector al Biroului de Cadastru Bicaz a ajuns in stare critica la spital, dupa ce a fost batut mar de un procuror din aceeasi localitate. Gabriel Mereuta (foto), de 41 de ani, a fost atacat chiar in sediul oficiului cadastral, in timp ce urca p
Un inspector al Biroului de Cadastru Bicaz a ajuns in stare critica la spital, dupa ce a fost batut mar de un procuror din aceeasi localitate. Gabriel Mereuta (foto), de 41 de ani, a fost atacat chiar in sediul oficiului cadastral, in timp ce urca pe scarile cladirii, spre birou. Unul din atacatori a fost recunoscut de victima in persoana lui Vlad Budai, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Bicaz si fost prim-procuror al aceleiasi institutii. Celalalt agresor inca nu a fost identificat, pana la ora actuala.


Cei doi l-au luat pe Mereuta prin surprindere, astfel incat acesta nu s-a putut apara. L-au lovit in fata cu un obiect dur, apoi cu pumnii si picioarele. Barbatul agresat a apucat doar sa-l auda pe procuror injuran-du-l si amenintandu-l, dupa care a intrat in stare de inconstienta. El a fost gasit zacand intr-o balta de sange, de un angajat al RomTelecom - institutie care are sediul in aceeasi cladire cu biroul de cadastru. A ajuns in cele din urma la spitalul judetean cu grave traumatisme craniene si numeroase leziuni la nivelul fetei si al toracelui. „Procurorul a fost cel care m-a culcat din start la pamant, lovindu-ma in fata cu un obiect dur, probabil cu un box metalic. Pe urma, el si celalalt individ, pe care nu l-am recunoscut, au continuat sa ma bata, calcandu-ma efectiv in picioare. Procurorul Budai ma injura si-mi spunea, in timp ce-mi dadea cu picioarele in figura: „Bai, amaratule, sa-ti vezi de treaba ta si sa nu te mai judeci cu nevasta-mea, ca te omor!”, a povestit victima pe patul de spital, dupa ce si-a revenit din coma.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.