Noul film in care joaca Will Smith, thriller-ul SF "I Am Legend", va fi lansat in cinematografele din Asia in cursul acestei luni, dar nu in China unde Comitetul de cenzori nu i-a acordat inca unda verde, informeaza Associated Press receptionata de R
Noul film in care joaca Will Smith, thriller-ul SF "I Am Legend", va fi lansat in cinematografele din Asia in cursul acestei luni, dar nu in China unde Comitetul de cenzori nu i-a acordat inca unda verde, informeaza Associated Press receptionata de Rompres.   Conform agentiei americane de presa, intarzierea in aprobarea acestui film ar interveni pe fundalul unei presupuse hotarari a autoritatilor chineze de a interzice temporar difuzarea de filme americane pentru a ajuta industria interna de film. Autoritatile chineze au dezmintit ca ar fi luat astfel de masuri.   "Am luptat foarte mult pentru a obtine aceasta aprobare de difuzare, insa numarul de filme straine care primesc acceptul de a fi prezentate in cinematografele chineze este foarte limitat", a comentat starul acestui film vineri, intr-o intalnire cu presa la Hong Kong.   Will Smith a mai adaugat ca a avut o intrevedere cu presedintele China Film Group, Han Sanping, si ca exista sanse ca filmul "I Am Legend" sa primeasca unda verde din partea autoritatilor chineze pentru difuzare.   Actorul american a precizat ca a mai discutat cu oficialul chinez si pe marginea altor proiecte cinematografice, printre care realizarea unui remake dupa pelicula "Karate Kid" care sa se filmeze la Hong Kong sau chiar la Beijing.   "I am Legend" va fi lansat in Hong Kong, India, Indonezia, Coreea de Sud, Malayezia, Filipine, Singapore, Taiwan si Thailanda.   Revista Variety din Los Angeles publica in numarul sau de joi informatia ca autoritatile chineze au  decis sa interzica difuzarea de filme americane timp de trei luni pentru a proteja industria locala de film. Autoritatile chineze au dezmintit aceasta informatie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.