Ponderea cea mai mare a fost detinuta de traficul catre retelele proprii (79,3%), urmat de traficul catre alte retele de telefonie mobila (15,5%), iar traficul catre retelele fixe de telefonie a fost de 3,2% din total. Traficul catre retelele interna
Ponderea cea mai mare a fost detinuta de traficul catre retelele proprii (79,3%), urmat de traficul catre alte retele de telefonie mobila (15,5%), iar traficul catre retelele fixe de telefonie a fost de 3,2% din total. Traficul catre retelele internationale a fost de 2% din total.
In ceea ce priveste traficul catre retelele proprii, acesta a inregistrat o crestere de 25,8% in perioada 1 ianuarie - 30 iunie 2007, in acelasi timp crescand si traficul catre destinatiile mentionate anterior, dar in proportii mai mici.
Media lunara a traficului de voce originat de catre un utilizator al serviciilor de telefonie mobila a crescut cu opt minute, ajungand la o ora si 23 de minute, datorita unei rate semestriale de crestere a volumului de trafic de voce (A24%) superioare ratei de crestere a numarului de utilizatori (A12%).
Traficul de mesaje scrise a crescut si el cu 40% in primele sase luni ale anului, comparativ cu perioada corespunzatoare a anului 2006. Astfel, rezulta o medie de 13 mesaje scrise pe utilizator transmise lunar. Dupa scaderea inregistrata in a doua jumatate a anului 2006, traficul de mesaje multimedia a crescut cu 40% in primele sase luni din 2007.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.