Stela Popescu s-a intors recent din India, unde a participat la un festival dedicat pacii si inchinat scolilor de arta din toata lumea, la New Delhi. Actrita ne-a declarat ca a fost foarte surprinsa de contrastul dintre saracie lucie si opulenta pe
Stela Popescu s-a intors recent din India, unde a participat la un festival dedicat pacii si inchinat scolilor de arta din toata lumea, la New Delhi. Actrita ne-a declarat ca a fost foarte surprinsa de contrastul dintre saracie lucie si opulenta pe care l-a intalnit in India si ca a fost in permanenta asaltata de cersetori. „Erau peste tot, nu puteai scapa de ei. Ce m-a frapat a fost faptul ca la doi pasi de hotelurile de lux, chiar in fata lor, erau oameni amarati care dormeau pe paturi si mancau de unde apucau. Este o tara a contrastelor, este foarte ciudata trecerea de la luxul hotelurilor, dotate cu niste conditii de vis, si saracia trista care te inconjura de indata de ieseai pe strada“, ne-a povestit Stela Popescu. Timp de opt zile, artista a fost cazata la Ambasada Romaniei in India si spune ca a avut ocazia sa viziteze mai multe obiective turistice faimoase, cum ar fi Taj Mahal.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.