Mai multe drumuri au fost blocate din cauza zapezii si a copacilor doboriti de vint.

Vremea va fi Inchisa in acest weekend, avertizeaza meteorologii. Astfel, azi cerul va fi noros in toate zonele, iar in nord-vestul tarii va ploua. T
Mai multe drumuri au fost blocate din cauza zapezii si a copacilor doboriti de vint.

Vremea va fi Inchisa in acest weekend, avertizeaza meteorologii. Astfel, azi cerul va fi noros in toate zonele, iar in nord-vestul tarii va ploua. Temperaturile nu vor depasi 12 grade Celsius.

Simbata vom avea parte de o zi calda, insa soarele tot nu se vor arata. Spre seara, in vestul si sud-vestul tarii se va instala ceata si burnita. In ultima zi de weekend, cerul va fi mai mult noros si va ploua pe arii extinse in sudul, estul si centrul tarii, arata prognoza meteo.

Primele zapezi serioase de anul acesta au blocat deja mai multe drumuri din tara. Traficul pe Drumul National 1E, care leaga Poiana Brasov de Risnov, este blocat, din noaptea de miercuri spre joi, din cauza zapezii si a copacilor cazuti pe sosea, iar la nivelul tarii pe alte drumuri se circula cu dificultate, in conditii de iarna.

Drumul National 1E a fost inchis joi noapte, din cauza mai multor copaci care s-au rupt si au cazut pe carosabil, drumarii neputind interveni din cauza vremii foarte urite. De asemenea, in judetul Covasna, pe Drumul National 13E, din cauza unor copaci doboriti de zapada nu s-a putut circula intre localitatile Zagon si Barcani. Lucratorii de la drumuri si politistii de la circulatie au fost la fata locului si au incercat sa rezolve problema.

Pe DN10, intre Buzau si Brasov, in special in zona barajului Siriu, s-a circulat, joi noapte, cu dificultate din cauza zapezii de pe carosabil, iar Drumul judetean 204C din judetul Buzau a fost impracticabil pe o portiune de 15 kilometri, din cauza stratului de zapada care depasea 20 de centimetri.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.