Partidul fostului premier rus Mihail Kasianov, trecut in opozitie, a aprobat candidatura acestuia la alegerile prezidentiale din Rusia, programate pentru martie 2008. O rezolutie care aproba aceasta nominalizare a fost adoptata in unanimitate

Partidul fostului premier rus Mihail Kasianov, trecut in opozitie, a aprobat candidatura acestuia la alegerile prezidentiale din Rusia, programate pentru martie 2008. O rezolutie care aproba aceasta nominalizare a fost adoptata in unanimitate de cei 109 delegati ai formatiunii Uniunea Populara si Democratica (RNDS), reuniti in Congres la Moscova. Kasianov a ocupat postul de premier in timpul primului mandat al lui Vladimir Putin, inainte de a fi inlocuit, in 2004. Miscarea sa, fondata in aprilie 2006, a facut parte initial din formatiunea Cealalta Rusie a lui Garry Kasparov, De care s-a desprins in iulie 2007.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.